miercuri, octombrie 14

Ce-am avut si ce-am pierdut

Ce faci daca pierzi telefonul care ti-ar fi schimbat viata ?

Sa zicem ca ai cateva zile foarte proaste, vremea te ajuta si ea din punctul asta de vedere. Nu ai putere sa faci nimic si dupa ce n-ai mai dormit de joi, de marti te apuca o stare de somnolenta crunta si nu mai vrei decat sa dormi, indiferent de ora. Suna telefonul, e ora 13,00... Te uiti la el si-ti spui ca esti prea adormita pentru a vorbi cu oricine in momentul ala, o sa revina peste cateva minute sau vei suna tu inapoi cand vei fi mai constienta de lumea din jurul tau.

Astepti 10-15 minute si te hotarasti sa suni inapoi. ' Numarul format are blocate apelurile de sosire ' ( sau ceva de genul asta - ideea e ca nu poate fi apelat.)
Ce faci atunci ? Te intrebi cine o fi fost, ce voia, te vezi deja in tren plecand buimacita spre o noua experienta pentru a vedea apoi ca nu este ceea ce vrei sau ajungand sa faci in sfarsit ceea ce ti-ai dorit ?

Nu, te asezi din nou in pat, te infofolesti bine si deschizi o carte de Nichita... daca era important, o sa mai sune. Daca nu, asa si ? Ce-am avut si ce-am pierdut...

Bine, dar daca asta era telefonul care urma sa-ti schimbe viata? Da, asta schimba total datele problemei. Ei bine, mai adaug si putina muzica la ingredientele de mai sus, sa curga Nichita mai lin si sa pot adormi apoi mai bine.

@+

anomiS

Niciun comentariu: