miercuri, aprilie 21

Fac eu cinste pe arca...

Sfarsitul in 2012, huh ?

La cum se misca lumea zau daca m-ar mira. Criza nu se mai termina, vulcanii erup, avioanele nu mai circula, filmele nu mai au poveste, au efecte speciale...
Nu mai stim de mult sa ne uitam in jur si sa ajutam, fiecare e pentru el... si cand incerci sa faci bine esti luat de prost si tot tu ai de pierdut.

Ne-am mutat din viata reala in cea virtuala, ne numaram prietenii pe facebook si ne dam intalniri in Farmville sau impuscam alaturi de ei in Mafia... cum s-o mai numi si jocul ala. Ne uitam la cer si nu mai vedem nimic interesant, e banal. Nu mai stim sa ne bucuram de o masa in familie, sa vorbim despre felul in care a decurs ziua... ne grabim sa mancam in 5 minute pentru a ne muta in fata televizorului.

Nu mai stim ce e ala album foto, ne pastram fotografiile pe dvd-uri... nu mai stim cum canta pasarile... avem castile albe non-stop in urechi. Am uitat sa apreciem cadourile simple si oferite din suflet, incercam imediat sa aflam cat au costat sau ne uitam la label.

M-a dezamagit chiar si muzica.De fapt de aici a pornit toata povestea asta. Doua dintre formatiile in care credeam cel mai mult s-au aruncat si ele in mocirla. Se duce totul de rapa, numai amintirile ne mai ajuta sa continuam, pe noi, cei care nu vrem sa jucam dupa cum ni se canta, care inca mai avem respect pentru inteligenta, cultura,bun simt si frumos.

Sincer, nu m-ar deranja sa fie sfarsitul lumii in 2012... si-asa nu mai suntem oameni de mult... si daca merge totul in ritmul asta si la viteza asta... apai, 2012 e chiar mult. Zilnic mai dispare ceva bun si noi ne robotizam.
Vorbeam cu cineva despre sfarsitul asta si zicea ca nu crede in el, ca o sa faca cinste in 2012, cand o sa ne lamurim ca si noul deadline e fals.

I-am spus ca o sa fac eu cinste pe arca...

@+

anomiS

Niciun comentariu: