marți, august 10

A murit rasul romanesc ?

Romania avea odata foarte multi actori de comedie, trupe care strabateau tara in lung si-n lat cu 2,3,4 spectacole anuale. Oamenii mai uitau de probleme pentru cateva minute sau ore si isi incarcau bateriile.

Erau: Mircea Crisan, Birlic, Stefan Banica, Dem Radulescu, Amza Pellea, Toma Caragiu, Jean Constantin, Puiu Calinescu, Stela Popescu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Divertis, Vacanta Mare, cam antipaticul Doru Octavian Dumitru, la fel de enervantul Florin Calinescu si multi, multi altii.

Unde sunt ? Pai: unii au murit, altii au plecat din tara ori s-au despartit si altii... au fost arogati erei dinozaurilor. Unii au disparut pur si simplu, nemaigasind spatiu printre atatea burice goale.

Ce umor mai avem ? Cand au aparut cei de la Mondenii am sperat ca va reinvia umorul de calitate. Au dat de gustul banilor si al faimei si s-a ales praful si pulberea si acolo. Trazniti aia in Nato nu se mai termina, vrea sa prinda din urma Tanar si nelinistit si e atat de prost incat poti sa dormi linistit pe parcursul asa-zisei emisiuni. ( Asta daca insisti sa te uiti la ea ). Bendeac e acum la fel de rasuflat ca si fostii lui colegi iar noua, romanilor, ne-au mai ramas doar rarele emisiuni in care mai e invitat pionier Andrei Duban sa mai spuna cate-un banc.( nu ca astea ar fi nush ce mare prilej de tavalit de ras, da' din tot ce avem acum, la astea mai razi putin totusi)

Concluzia:
Romanilor nu le mai arde de ras

Mostra de umor adevarat



@+

anomiS

Niciun comentariu: